Electric test day

ELECTRIC TEST DAY! Cars & E-bikes

Op zaterdag 30 april organiseren Vandecasteele en Hello Vélo de Electric Test Days, een elektriserende familiedag te Kortrijk.

Wie wil, kan dan op een e-bike of elektrische (of hybride) wagen naar keuze een testrit maken.
Voor de e-bikes voorzien wij een bewegwijzerd parcours om het materiaal aan een uitgebreide test onderwerpen, terwijl wij ook een voorstel aanbieden om de gewenste elektrische wagen te testen op een gevarieerd traject.

HELLO VÉLO
Door zelf met een e-bike te rijden besef je pas de dynamiek en meerwaarde van zo’n fiets. Bovendien hebben wij een echte specialist in de rangen waardoor je ook terecht kunt met al jouw vragen en ook onderhoud en herstellingen professioneel geregeld worden.

VANDECASTEELE
Steeds meer wagens maken de overstap naar elektrisch, steeds meer mensen doen ook de overstap naar een elektrische of hybride auto. Naast de hoge brandstofprijzen, bieden elektrische en hybride wagens ook een hoger comfort. Het instant koppel en trillingvrij rijden zijn maar een paar voordelen. Test vrijblijvend jouw ideale elektrische Peugeot, Citroën of DS Automobiles en ervaar elektrisch rijden. Thuis opladen? Rijbereik? Batterijgarantie, Onderhoud? Wij trachten ook al jouw vragen omtrent elektrische mobiliteit te beantwoorden.

Eventjes uitrusten? Geniet dan van een heerlijk ijsje, biertje of andere drankjes

Terug