Elektrische fiets in Lier

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Als je een elektrische fiets wilt kopen, dan ben je welkom in onze fietsenwinkel in Lier. Bij Hello Vélo zetten we sterk in op beleving en kwaliteit. Verschillende soorten aankoopmogelijkheden spelen daarbij een belangrijke rol. Als je een e-bike gaat kopen bij ons in Lier, zullen we je helpen om de juiste keuze te maken. Zo krijgt elke gebruiker de ideale fiets voor zijn of haar specifieke situatie.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Vind je ideale elektrische fiets in onze fietsenwinkel in Lier

Bij Hello Vélo bieden we een fysieke beleving aan in onze winkels. Zo krijg je de mogelijkheid om een testrit te maken. Dat is uiteraard een grote troef als je tussen bepaalde modellen twijfelt. Ook na het kopen van een e-bike kan je bij onze fietsenwinkel in Lier terecht voor het onderhoud en herstellingen van je elektrische fiets of als je vragen hebt. We zijn dus met andere woorden een klassieke fietsenwinkel waar je altijd terechtkan. We hebben gemerkt dat onze klanten dat een groot pluspunt vinden.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Een e-bike op maat kopen in Lier

Bij het kopen van een elektrische fiets, krijg je in onze fietsenwinkel in Lier een erg ruime keuze. We hebben bijvoorbeeld stadsfietsen voor jonge gezinnen die graag wat minder vaak hun wagen willen gebruiken, of hem zelfs volledig te vervangen. In je grote stad kan je met een longtailfiets of bakfiets namelijk even snel, of soms zelfs sneller, je boodschappen doen of je kinderen vervoeren. In Lier kan je ook de ideale e-bike kopen als je sneller op je bestemming wilt zijn. Een speedbike is dan een uitstekende keuze. Onze snelle elektrische fietsen kunnen een snelheid van 45 km/u bereiken.

 

Stel ons gerust vragen

Als je een elektrische fiets wilt kopen, ben je altijd welkom in onze fietsenwinkel in Lier, Kortrijk of Sint-Niklaas voor meer uitleg. Je kan ons aanbod ook volledig online bekijken. Gebruik de filters in onze webwinkel om snel een geschikte fiets te vinden. Heb je nog vragen over het kopen van een e-bike? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing