Een elektrische fiets in onze winkel in Sint-Niklaas

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Vind je ideale elektrische fiets in onze winkel in Sint-Niklaas of Kortrijk. Bij Hello Vélo zijn we ons erg bewust van toenemende verscheidenheid aan vormen van mobiliteit. Om elke gebruiker de beste ervaring te geven, bieden we niet alleen een uitgebreid aanbod aan, maar ook een topservice na je aankoop. Beleving, aankoopmogelijkheden en kwaliteit zijn dan ook sleutelwoorden in onze visie. Je nieuwe fiets kan je ook betalen met ecocheques.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Koop een elektrische fiets op maat in onze winkel in Sint-Niklaas

In onze winkel in Sint-Niklaas of Kortrijk helpen we je graag bij het kiezen van de juiste elektrische fiets. Het grote voordeel in onze fysieke winkel is dat je er een testrit kan maken. Zo voel je meteen het verschil tussen de verschillende modellen. Op voorhand kan je online al eens door ons assortiment scrollen. Het voordeel van de webshop is dat je met de handige filters meteen alle modellen ziet die perfect bij jouw noden aansluiten. Je kan uiteraard ook online je bestelling plaatsen als je meteen zeker bent van je keuze. Je elektrische fiets kan je vervolgens afhalen in onze winkel in Sint-Niklaas of in Kortrijk. Er zijn ook afhaalpunten in Heusden, Wetteren, Dendermonde en Bornem.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Profiteer van een uitstekende service na je aankoop

In onze winkel in Sint-Niklaas kan je na de aankoop van een elektrische fiets ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Je mag ook altijd langskomen voor verdere vragen. Online vind je alvast een handige pagina met veelgestelde vragen. Je kan ook een e-mail sturen naar het adres info@hellovelo.be.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing