Elektrische longtailfiets kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Bij Hello Vélo in Sint-Niklaas of Kortrijk kan je een elektrische longtailfiets kopen die helemaal bij je past. Met zijn extra lange frame is een longtailfiets een geweldige oplossing voor gezinnen. Je kan er namelijk erg gemakkelijk de boodschappen mee doen, je kinderen naar school brengen of een uitstap maken. Ontdek nog meer redenen om een elektrische longtailfiets te kopen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Waarom zou je een elektrische longtailfiets kopen?

De grote laadruimte van een elektrische longtailfiets is uiteraard een van de belangrijkste redenen om er een te kopen. In die zin is een longtailfiets vergelijkbaar met een bakfiets, alleen is de laadruimte daarbij vooraan voorzien. In deze moderne tijden is een elektrische fiets bovendien ook extra interessant, aangezien het in een grote stad een gezinswagen kan vervangen. Met een stadsfiets ben je vaak sneller op je bestemming. Bovendien is de fiets milieuvriendelijker dan een auto. Het aanbod van Hello Vélo kan je erg gemakkelijk online bekijken. We bieden ook een erg handige vergelijktool aan.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Stel ons gerust vragen

Wil je graag een elektrische longtailfiets of een ander model kopen, maar zit je nog met vragen? Lees dan onze pagina met veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar het adres info@hellovelo.be. Je kan ook altijd langs komen in onze showrooms in Sint-Niklaas of Kortrijk voor meer uitleg of een testrit.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing