Elektrische plooifiets kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Wil je graag een elektrische plooifiets kopen? Bij Hello Vélo vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Het is onze missie om onze klanten te helpen bij het vinden van een fiets die perfect aansluit bij hun noden. Ben je pendelaar en zoek je een manier om je sneller te verplaatsen? Dan is het kopen van een elektrische plooifiets een interessante optie.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Waarom zou je een elektrische plooifiets kopen?

Er zijn veel redenen om een elektrische plooifiets te kopen. De grootste troef van een plooifiets is uiteraard zijn compactheid. Voor elke situatie waar ruimte beperkt is, kan de plooifiets een oplossing zijn. Misschien wil je niet langer met de wagen naar het werk? Dan kan je een elektrische plooifiets kopen. Als je in een grote stad werkt, bestaat de kans zelfs dat je sneller op je werk bent. In een klein appartement of op vakantie met een camper is een plooifiets ook erg handig. Kom gerust eens langs in onze winkel in Kortrijk, Lier of Sint-Niklaas om een elektrische plooifiets uit te testen.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Bestel je fiets online

Als je een elektrische plooifiets wil kopen, dan kan je dat ook online doen. Hello Vélo biedt je bovendien een erg handige vergelijkfunctie aan. Zo zie je bijvoorbeeld snel de voordelen van een plooifiets tegenover die van een longtailfiets. Stuur ons een bericht via info@hellovelo.be voor verdere vragen. Je kan ook ons online contactformulier gebruiken.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing