Elektrische stadsfiets kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Het is een goed idee om een elektrische stadsfiets te kopen als je graag je wagen minder wilt gebruiken of zelfs vervangen. In een stad ben je meestal even snel of zelfs sneller op je bestemming met een elektrische fiets. Bovendien zijn er uiteraard veel ecologische voordelen. Bij Hello Vélo in Sint-Niklaas en Kortrijk werken we graag mee aan die positieve evolutie. We geven een antwoord op de toenemende verscheidenheid in vormen van mobiliteit.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

De juiste elektrische stadsfiets kopen

Bij Hello Vélo hebben we een ruim aanbod aan fietsen. Daardoor kan iedereen zeker zijn ideale elektrische stadsfiets kopen. Neem zeker even een kijkje online en maak gebruik van onze vergelijkfunctie en de filters in onze webwinkel om snel geschikte resultaten te vinden. Dat kan op basis van de prijs en onder meer ook aan de hand van het type remmen, versnellingen en frame. Elke elektrische stadsfiets die je bij ons online kan kopen, geniet een ondersteuning van 25km/u. Voor de rest bepaal je vooral zelf hoe je fiets eruit moet zien.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Stel ons gerust vragen

Wil je graag een elektrische stadsfiets kopen, maar zou je wat hulp kunnen gebruiken bij je keuze? Kom dan gerust eens langs in onze fietswinkels in Sint-Niklaas of Kortrijk. Daar helpen we je met plezier verder en krijg je de mogelijkheid om een testrit te maken. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing