Manoc 7-heren

Victoria

0,00

0,00
Test deze fiets

Het topmodel van de MANOC Premium-Trekking serie zet als geen ander model in op veiligheid en minimaal onderhoud. De nieuwe generatie van de Bosch ABS maakt remmen met het voorwiel in bochten een stuk prettiger. Dit geeft een ongekend gevoel van veiligheid, terwijl dat voorheen wel eens netelig kon worden.

De LED koplamp met 120 lux verlengen ook graag de tour in het donker. Een bijzonder hoogtepunt: de koplamp heeft een grootlichtfunctie die met een schakelaar op het stuur kan worden ingeschakeld, wat het zicht ‘s nachts nogmaals enorm verbetert.

Dankzij de traploos schakelbare Enviolo naafversnelling en de riemen worden
onderhoudswerkzaamheden hier tot een absoluut minimum beperkt. De luchtgeveerde voorvork
biedt met een veerweg van 80 mm eveneens veel comfort en dempt oneffenheden op de weg die de brede, rolweerstandarme buitenbanden doorgeven.

Het smarte Bosch systeem levert met de Performance CX aandrijving en de supersterke PowerTube 750 accu de maximale capaciteit die momenteel mogelijk is. Uitgebreidere informatie, die het Kiox 300 kleurendisplay niet levert, kan via de eFlow bike app naar de eigen smartphone worden verstuurd. Deze info kunnen andere apps bijvoorbeeld perfect gebruiken bij het navigeren.

Met een geoorloofd totaalgewicht van 170 kg is de “MANOC 7” een ideale begeleider voor dagelijks gebruik en op tochten. Dankzij het MIK bagagedragersysteem kunnen pakaftassen o.i.d. stevig worden vastgemaakt, zodat deze bij het fietsen niet verschuiven.

Net zoals bij alle nieuwe ontwikkelingen van VICTORIA kan de in de onderbuis geïntegreerde accu naar boven worden weggenomen; dit maakt het overbodig de accu op te vangen aan de onderzijde. Aangezien de grote capaciteit gepaard gaat met een hoger accugewicht, adviseren wij de accu op te laden aan de MANOC; dat is wat comfortabeler.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

SKU: N/B Categorie:

Bijkomende informatie

Motor

Batterijgrootte Wh

Display

Aandrijving

Soort Versnelling

Versnelling

Remmen

Banden

Voorvork

Stuurpen

Zadelpen

Bagagedrager

Slot

Toelaatbaar gewicht

Basiskleur

Soort Frame

Maat