HELLO PROMO: Tot €800 korting op een topselectie e-bikes!

Onze merken

Wij selecteren alleen bewezen merken van hoogwaardige kwaliteit.

ÅSKA

Een elektrische motor en een batterij aan een gewone fiets hangen, en klaar? No way! Bij ÅSKA BIKE zijn we vertrokken vanuit de échte designvereisten van een speedpedelec: controle, veiligheid, comfort, lange levensduur en een tijdloos ontwerp. Een uitgekiende geometrie, top-end componenten, een verende voor- en achtervork, 29”wielen met brede banden en een uiterst onderhoudsarme, maar krachtige aandrijving zorgen voor een ongezien avontuurlijke rijervaring.

BEKIJK HET AANBOD

Bergamont

Bergamont is ontstaan in St. Pauli, een levendig district in Hamburg. De creative energie, inspirerende diversiteit en mensen met lef voor zelfbeschikking die deze regio kenmerkt, vind je naadloos terug in het gamma e-bikes.
Bergamont denkt buiten de gebaande paden. Eerlijk, moedig, open en staan voor wat ze zeggen en doen. De liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, is grenzeloos. Bergamont bewondert de forensen die zich dagelijks een weg banen door de chaos van de stedelijke jungle.

BEKIJK HET AANBOD

BH

Het fietsmerk BH staat voor "Beistegui Hermanos". Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in Eibar, Spanje, in 1909, en begon als een fabrikant van wapens. Na de Eerste Wereldoorlog, in een tijd van verminderde vraag naar wapens, besloten de Beistegui broers hun engineering- en metaalbewerkingsvaardigheden te gebruiken om fietsen te produceren. Dit was de start van hun reis in de fietsindustrie.

BH heeft een reputatie opgebouwd voor het vervaardigen van lichte, betrouwbare en efficiënte fietsen. In de loop der jaren heeft BH zijn assortiment uitgebreid en omvat nu ook elektrische fietsen (e-bikes), die profiteren van dezelfde filosofie van innovatie en kwaliteit.

BEKIJK HET AANBOD

Bianchi

Met het Bianchi e-MTB-assortiment kunt u nieuwe en buitengewone toppen ontdekken. Het beklimmen van die onmogelijke bergen is nu een realiteit en de meest uitdagende trails zijn nu het leukst.
Vlieg naar de toppen van de hellingen, Overbrug afstanden die je nooit voor mogelijk achtte en rijd samen met vrienden, ook met de meer getrainden onder hen.

BEKIJK HET AANBOD

Granville

Na 85 jaar bouwen we onze fietsen nog steeds met evenveel toewijding en passie. Wij hechten zeer veel belang aan creativiteit, innovatie en perfectie. Enkel zo kunnen wij de ideale fiets aanbieden die tegemoetkomt aan al uw verwachtingen op vlak van comfort, veiligheid en rijplezier. Jouw fietscomfort garanderen wij door extra aandacht op framegeometrie en vering in combinatie met kwaliteitsvolle en onderhoudsvrije componenten.
Een fiets van Granville is een authentieke, karaktervolle fiets met een prachtige lijn, veel allure en van een ongekende klasse.

BEKIJK HET AANBOD

Kalkhoff

Kalkhoff is een merk dat garant staat voor hoogwaardig design en wil meer dan louter fietsen aanbieden. Het merk wil ervaringen aanbieden waarbij de fietsbeleving centraal staat en dit doen ze reeds 100 jaar. Door traditionele waarden en moderne technologie samen te brengen in hun uniek ontwerp, zorgt Kalkhoff voor een eigen moderne en innovatieve interpretatie van de E-Bike en alles wat dit met zich mee brengt.

BEKIJK HET AANBOD

KTM

Het Oostenrijkse merk KTM zorgt voor de sportievere toets binnen Hello Vélo. Met een off-road e-bike segment zorgen zij voor de trekpaarden binnen ons aanbod. Power gecombineerd met opvallende kleuren zijn de baseline van de elektrische fietsen van KTM. Een no-nonsens mentaliteit met een stevige duw van de Bosch middenmotors zorgen ervoor dat je met de e-bike van KTM overal komt.

BEKIJK HET AANBOD

O2Feel

O2Feel komt uit Frankrijk overgewaaid en zorgt voor een frisse toets in onze showroom. Gedurende 10 jaar biedt O2Feel merken voor verschillende doeleindes aan, waarbij de motorondersteuning van Shimano een rode draad is doorheen hun modellen. Van elektrische mountainbikes tot stadfietsen en beachcruisers, bij deze Fransmannen vind je voor ieder wat wils. Ook kunnen ze door hun nauwe samenwerking met het Japanse Shimano, hun eigen batterypacks ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de vormen van hun frames.

BEKIJK HET AANBOD

Oxford

Fietsen maken zit in ons bloed. Het stroomt door onze aderen en het brengt ons hart “in vervoering”. Voor ons betekent ‘sterk in fietsen‘ dan ook meer dan bekwaam zijn in het maken van fietsen. Het betekent ook dat we sterke fietsen maken, zoals we zelf graag een fiets zouden willen. Degelijk, comfortabel, duurzaam, betrouwbaar en veilig.

Een fiets voor het leven. Een fiets bestendig tegen alle omstandigheden, ja, zelfs tegen Belgische buien en wegen.

BEKIJK HET AANBOD

Qio

Of het nu in de stad of op het platteland is, in het dagelijks leven of op de camping – de QiO kan worden aangepast aan jouw smaak en behoeften. Met zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor een klein stadsappartement of om mee te nemen op vakantie met het hele gezin. Hoe en waar ook - de slimme e-compactfiets past bij elke situatie. Doordachte techniek en eersteklas rijcomfort zijn vanzelfsprekend.

BEKIJK HET AANBOD

Scott

Maak je geen zorgen meer over files, schaarse parkeerplaatsen en onmogelijk steile heuvels en begin te genieten van je dagelijkse woon-werkverkeer, kijk uit naar boodschappen en leef je stad ten volle! Scott elektrische stadsfietsen zijn ontworpen om krachtig, comfortabel en duurzaam te zijn, ideaal voor wie op zoek is naar een product van topkwaliteit dat stijl en prestaties op het hoogste niveau combineert.

BEKIJK HET AANBOD

Veloe

Veloe is ontwikkeld voor woon-werkverkeer, boodschappen doen en een ritje maken met je kinderen. Plezier hebben in een veilige omgeving is het doel van Veloe. Daarom richt Veloe zich op flexibiliteit, duurzaamheid en rijcomfort.

BEKIJK HET AANBOD

Victoria

Wie Victoria zegt, zegt ‘de beste prijs-kwaliteitverhouding’ in 1 adem. Deze fietsen van Duitse oorsprong worden enkel voorzien met hoogwaardige fietsonderdelen van Bosch, Shimano en Magura. Het merk heeft een enorm breed gamma aan e-bikes waardoor er voor ieder wat wils is. Wij met Hello Vélo focussen ons op de eTrekking lijn, het meest all-round segment binnen het merk met allen een elektrische ondersteuning voorzien door Bosch.

BEKIJK HET AANBOD

Vergelijk

x