BACK 2 SCHOOL VERLENGD TOT EN MET 30/09: €300 KORTING OP ALLE BAKFIETSEN EN LONGTAILS - TESTDAGEN OP 22 & 23/09

Over Hello Vélo

Hello Vélo is gegroeid uit passie voor mobiliteit en fietsen. We  zijn ervan overtuigd dat e-bikes het perfecte antwoord is op de toenemende vraag naar duurzaamheid en flexibiliteit in het verkeer. Met onze fietsenwinkels willen we een antwoord bieden op de toenemende verscheidenheid in vormen van mobiliteit en het gebruik van de fiets als duurzaam vervoermiddel stimuleren en ondersteunen. We bieden verschillende oplossingen aan door middel van hoogwaardige, innovatieve en laagdrempelige diensten en producten.

Hello Vélo is gegroeid uit passie voor mobiliteit en fietsen. We zijn ervan overtuigd dat e-bikes het perfecte antwoord is op de toenemende vraag naar duurzaamheid en flexibiliteit in het verkeer.
pinion aska speed pedelec

Onze kernwaarden

 • Kwaliteit: HELLO VÉLO biedt enkel zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsvolle e-bikes aan die meestal uitgerust zijn met een middenmoter en batterij van Bosch of Shimano. Die kwaliteit weerspiegelt zich ook in onze aftersales waarbij Shimano onze vaste partner is in de werkplaats.
 • Klantgerichtheid: onze e-bike experts luisteren graag naar je noden en behoeftes. Steeds trachten we manieren te vinden om je klantervaring te verbeteren en meerwaarde te bieden. HELLO VÉLO handelt als betrouwbare partner zaken correct en volledig af in complete transparantie.
 • Duurzaamheid: HELLO VÉLO denkt op lange termijn (meer dan 50 jaar ervaring binnen de mobiliteit) en onderneemt zorgzaam met evenwicht tussen mens en milieu.
 • Complete dienstverlening: zowel tijdens als na je aankoop zorgen we graag voor fietsplezier. Ook bedrijven helpen we graag bij het ontwikkelen van een actieve fietscultuur d.m.v. leasing en rentingformules.
Hello Vélo is gegroeid uit passie voor mobiliteit en fietsen. We zijn ervan overtuigd dat e-bikes het perfecte antwoord is op de toenemende vraag naar duurzaamheid en flexibiliteit in het verkeer.

Waar vind je ons?

We hebben fietsenwinkels in:

  • Kortrijk: Kuurnsesteenweg 107, bij autogarage Vandecasteele
  • Lier: Hoogveldweg 91, bij autogarage De Mobiliteitsmakelaar
  • Sint-Niklaas: Prins Boudewijnlaan 117, in de Opel-showroom van Imacar
Hello Vélo is gegroeid uit passie voor mobiliteit en fietsen. We zijn ervan overtuigd dat e-bikes het perfecte antwoord is op de toenemende vraag naar duurzaamheid en flexibiliteit in het verkeer.

Onze diensten

 • Vrijblijvende testritten: onze e-bike experts geven je graag advies op maat. Kom rijden met verschillende fietsen en ontdek de fiets die het best bij je past.
 • Verkoop en Leasing: kies je graag voor volledige ontzorging? Zowel werknemers, zelfstandigen als werkgevers ondersteunen we graag in dit proces.
 • Nieuwe fietsen & aanbiedingen: steeds op zoek naar een buitenkans? Bekijk regelmatig onze website en vind je droomfiets voor een koopje.
 • Verzekering: Via Enra bieden we ook aan niet-leasing klanten de mogelijkheid om je fiets te verzekeren. Want zo’n mooie fiets, dat wilt (helaas) iedereen…
 • Overnames: bij Hello Vélo kan je jouw gebruikte fiets inruilen tegen een voucher. De fiets mag maximum 4 jaar oud zijn en moet volledig uitgerust zijn (batterij, display, lader, sleutels batterij en sleutels slot). Onze shopmanagers maken u graag een voorstel.
 • Ruil je wagen voor een fiets: wij bieden je een heel competitieve overname van je wagen (die je kan gebruiken voor de aankoop van je gloednieuwe e-bike. Meer nog, in sommige steden krijg je zelfs een extra premie als je jouw nummerplaat inruilt voor een fiets.
 • Onderhoud & herstellingen: je kan bij ons steeds terecht voor een herstelling of onderhoud van je fiets. Ook als je jouw fiets niet bij ons gekocht hebt proberen we je verder te helpen. We herstellen enkel e-bikes die afgemonteerd zijn met een Shimano of Bosch motor.
 • Velopass: Hello Vélo biedt ook Vélo pas aan als hulpmiddel tegen diefstal. Al onze fietsen sinds juni 2023 bestickerd met een velo-pas sticker.
 • Vervangfietsen: moet je fiets (of auto) enkele dagen binnen voor een herstelling of onderhoud? We zorgen ervoor dat je diezelfde dag* nog kan wegfietsen met een vervangfiets. *naar mate van beschikbaarheid
 • Verzamelpunt voor batterijen: heb je een batterij liggen die je graag laat reviseren? Informeer bij je dichtstbijzijnde winkelpunt naar de mogelijkheden.

Vergelijk

x