Aska supercommuter bike of the year beste speed pedelec sint-niklaas kortrijk lier

ÅSKA BIKE wint de VAB ‘Bike of the Year’ Award

“De gedurfde keuze van ÅSKA om resoluut voor Belgische en Europese productie te kiezen vertaalt zich nu ook in erkenning als ‘best in class’.”

VAB maakte de winnaars van de ‘Bike of the Year’ Awards bekend. Een jury samengesteld uit e-bike professionals én eindgebruikers verkozen de ÅSKA Supercommuter tot winnaar uit een breed aanbod waarin alle speed pedelec topmerken vertegenwoordigd waren. De conclusie van VAB: “de opvallende looks, de balans en stijfheid van het frame in combinatie met de krachtige motor zorgen voor een erg dynamisch rijgedrag, terwijl de uitmuntende vering de rit veilig en comfortabel houdt”.

Voor de 9e editie van de VAB ‘Bike of the Year’ verkiezing werden naar jaarlijkse gewoonte elektrische fietsen getest rond het Sven Nys Centrum in Baal. Om een goede vergelijking te maken werden de elektrische fietsen verdeeld in 3 categorieën: economy elektrische fietsen, premium elektrische fietsen en speed pedelecs.

2 jury’s gingen aan het testen: een consumenten jury en een professionele jury met o.a. fietsjournalisten en mensen uit de wereld van fietsleasing.

Tijdens intensieve testritten werd geoordeeld over het stuurgedrag, de wendbaarheid, de ergonomie, de veiligheid, de trapondersteuning en de prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van deze criteria kwam de Belgische ÅSKA Supercommuter als beste speed pedelec naar voren. Andere speed pedelecs die werden getest waren de Zwitserse Strömer ST3 Pinion, de Amerikaanse Trek Allant+ 9S en de Taiwanese Klever N Pinion 45.

ÅSKA Supercommuter verkozen tot beste speed pedelec

“Ik ben er trots op dat wij als Belgische fietsenbouwer deze prestigieuze award mogen ontvangen. Dit bewijst dat onze gedurfde keuze voor Belgisch/Europese productie zich vertaalt in een top-product” , klinkt het bij Filip Dehing, CEO van ÅSKA BIKE.

“De shift in mobiliteit biedt opportuniteiten om van mobiliteit een veel betere ervaring te maken dan wat ze nu is. Duurzaamheid wordt vaak geassocieerd met beperkend en duurder, terwijl wij ervan overtuigd zijn  dat mobiliteit slechts duurzaam zal zijn als er niet moet worden ingeboet op plezier en well-being. Daarom bouwen we lokaal een speed pedelec die bijzonder aangenaam rijdt, en die je door haar wegligging en comfort veilig door het verkeer loodst. Net daar maakt de ÅSKA speed pedelec het verschil “

“Onze speed pedelecs zijn ideaal om de Belgische wegen en weersomstandigheden snel, met comfort én met plezier te trotseren. Dankzij deze speed pedelec ruil je de filestress in voor een ontspannende fietstocht.”

Ontdek de ÅSKA Supercommuter Speed Pedelec.

Wist je dat de combinatie van een fietsleasing via werkgever en een kilometervergoeding, dat de aanschaf van een speed pedelec echt wel interessant wordt? Niet enkel voor uw portemonnee, maar ook voor uw gezondheid. Contacteer ons voor all informatie.

Terug