€100 CASHBACK OP ONZE E-BIKES VAN O2FEEL, COMBINEERBAAR MET ONZE ANDERE PROMO'S

Ecocheques

Koop ebike met ecocheques

FIETSEN MET ECOCHEQUES

Ecocheques zijn een leuk extralegaal voordeel, maar na het aanschaffen van een aantal superefficiënte huishoudtoestellen is de inspiratie toch vaak op. Denk daarom ook eens aan de fiets! Met de ecocheques kun je namelijk niet alleen een e-bike aankopen, ook de herstellingen, onderhoud en diverse accessoires kan je er mee betalen.

Win-win

Werknemers in de privésector krijgen vaak ecocheques als extralegaal voordeel, bovenop het loon. Op dat extralegaal voordeel hoeven geen belastingen of sociale lasten betaald te worden, waardoor ze minder duur zijn voor de werkgever en de werknemer er netto meer aan overhoudt. Met ecocheques kan men ecologische producten en diensten aankopen die terug te vinden zijn op een lijst die per CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) werd vastgelegd.

Duurzame mobiliteit

Eén van de categorieën op die lijst is duurzame mobiliteit. E-bikes vormen daarvan een onmisbaar onderdeel en kan je dus met ecocheques aankopen. Maar het blijf niet bij de aankoop alleen. Ook onderhoud en herstellingen, het aankopen van wisselstukken… kunnen met ecocheques worden betaald. Bovendien kan je ecocheques ook inzetten voor accessoires als helmen, (reflecterende) kledij, handschoenen, kinderzitjes, fietsaanhangwagens of -karren, hangsloten, fietsendragers, fiets-gps, drinkbussen, pompen en fietscompressors.

Ecocheques weetjes

  • een ecocheque is maximaal 2 jaar geldig (vanaf datum terbeschikkingstelling)
  • jaarlijks bedrag is max. 250 euro
  • enkel te gebruiken bij handelaars die ecocheques aanvaardenHello velo werkplaats accessoires onderhoud ecocheques

Vergelijk

x