ELECTRIC TEST DAYS

Op zaterdag 23 april organiseren HELLO VÉLO en IMACAR de Electric Test Day, een elektriserende familiedag. Wie wil, kan dan met een elektrische fiets of wagen naar keuze een testrit maken. Voor de e-bikes voorzien wij een bewegwijzerd parcours om het materiaal aan een uitgebreide test onderwerpen, terwijl wij ook een voorstel aanbieden om de gewenste elektrische wagen te ervaren op een gevarieerd traject.

HELLO VÉLO
Door zelf met een e-bike te rijden besef je pas de dynamiek en meerwaarde van zo’n fiets. Bovendien hebben wij een echte specialist in de rangen waardoor je ook terecht kunt met al jouw vragen en onderhoud en herstellingen professioneel geregeld worden.

IMACAR
Steeds meer wagens maken de overstap naar elektrisch, steeds meer mensen doen ook de overstap naar een elektrische of hybride auto. Naast de hoge brandstofprijzen, bieden elektrische en hybride wagens ook een hoger comfort. Het instant koppel en trillingvrij rijden zijn maar een paar voordelen. Test vrijblijvend jouw ideale elektrische Peugeot, Opel, Citroën of DS Automobiles en ervaar elektrisch rijden. Thuis opladen? Rijbereik? Batterijgarantie, Onderhoud? Wij trachten ook al jouw vragen omtrent elektrische mobiliteit te beantwoorden.

Eventjes uitrusten? Geniet dan van een heerlijk ijsje, streekbier of andere drankjes. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel!

Terug