Aska speed pedelec leasing

Grote vraag naar Speed Pedelecs

De Speed Pedelecs zijn goed aan het jaar begonnen. In de eerste twee maanden van het jaar zijn er in België reeds meer dan 1.000 exemplaren meer ingeschreven dan tijdens dezelfde periode in 2022.

Dit valt enerzijds te verklaren door de toenemende prijzen aan de pomp waardoor particuliere klanten geld willen besparen door de fiets te nemen. Hoewel een speed pedelec in aanschaf een investering is, het verdient zich hierdoor snel terug. Anderzijds willen bedrijven zich steeds groener profileren waardoor de e-bike of speed pedelec een zeer interessant extralegaal voordeel is. Via fietsleasing hoeft het de werkgever niets te kosten terwijl de werknemer de maandelijkse lease can compenseren met een eventuele fietsvergoeding. Steeds meer mensen zien de e-bike of speed pedelec dus als een groen en budgettair voordeel.

Fietsleasing?

Nochtans zijn we als fietser niet zeer verwend geweest met het weer, maar hierdoor verwachten we wel dat deze stijgende trend zich ook komende maanden zal manifesteren. De stijging was aanzienlijk bij zowel particulieren als bij leasingbedrijven. De particulieren zochten ook regelmatig naar een speed pedelec op de occasiemarkt.

De reden waarom deze leasebedrijven een aanzienlijke stijging hebben meegemaakt, komt doordat steeds meer bedrijven het nut en het nut en gebruiksgemak van leasing ontdekken. De administratie wordt beperkt, het onderhoud wordt verzorgd en ook over de verzekering of restwaarde van de speed pedelec hoeven zowel werknemer als werkgever zich geen zorgen te maken.

Scott Silence eRid EVO speed pedelec leasing

Welke speed pedelec kiezen?

De speed pedelec wint dus nog steeds aan populariteit, waarbij wij voornamelijk mooie cijfers opmerken bij onze Oxford S-Pedelec D1125 – die een sterke Bosch motor combineert aan een grote batterij van 1125 kWh voor een autonomie van ca. 110km – en de Scott Silence Eride Evo Speed die momenteel beschikbaar is aan een mooie promoprijs. Daarnaast hebben wij ook de uitzonderlijke Aska in onze rangen, een speed pedelec die volgens kenners wel eens de beste speed pedelec op de markt zou zijn.

Ben je benieuwd naar een Speed Pedelec of wens je een testrit te maken? U bent steeds welkom in onze showroom te Sint-Niklaas, Kortrijk of Lier voor informatie persoonlijk advies. Ontdek hier ons aanbod speed pedelecs.

Terug