Hello Velo accessoires - Helmen - HelmetPlus - fietshelm Sint-Niklaas

Nieuw: HelmetPlus

HelmetPlus, een nieuwe generatie fietshelmen.

Er bestaan vandaag heel wat fietshelmen met knappe looks. HelmetPlus koppelt een aantrekkelijk  design  aan heel wat  extra functies . Behalve het hoofd beschermen tegen schokken en valpartijen, bieden onze helmen veel extra  comfort en veiligheid . Bovendien zien ze er zeer mooi uit. Kortom,  de looks én de brains  in één coole helm!

Contacteer ons voor alle informatie of bezoek onze showroom.

Hello Velo accessoires - Helmen - HelmetPlus - fietshelm Sint-Niklaas

Sporthelmen met een plus-factor

HelmetPlus ontwerpen, en produceren sporthelmen voor fietsers en motorrijders die in de eerste plaats beschermen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Want veiligheid is natuurlijk een absolute must op de fiets, de mountainbike, de e-bike, de speed pedelec en de motor.

Daarnaast zijn onze helmen zeer stijlvol en comfortabel én bieden ze extra veiligheid dankzij de integratie van intelligente technologie.

Ontdek het aanbod

De helmen van HelmetPlus beschikken over:

  • power led-verlichting, richtingaanwijzers en remindicatoren
  • vlotte communicatie met je medesporters via bluetooth-verbinding
  • mogelijkheid om te connecteren met je smartphone
  • alarm signalisate bij noodgevallen
  • H+ strap lock
  • H+ ventilatietechnologie

Hello Velo accessoires - Helmen - HelmetPlus - fietshelm Sint-Niklaas

Optimaal fietsgenot in alle veiligheid

Connecteer je smartphone met je helm van HelmetPlus® en ervaar een nieuwe veilige beleving tijdens je fietstochten.  Hierdoor kan je veilig luisteren naar je favoriete muziek playlist, veilig telefoneren en luisteren naar je instructies van je GPS. In groep kan je dankzij het intercom systeem communiceren met je fietspartners. Dit gebeurt niet via conventionele oortjes, maar dankzij het intelligente bone conduction waardoor je steeds oor hebt voor het verkeer.

 

Over bone conduction:

Doordat bone conduction oordopjes niet je gehoorgang ingaan maar rusten op je jukbeenderen, hoor je nog veel van de omgeving. Zo neem je veilig deel aan het verkeer zonder volledig afgesloten te zijn van de situatie om je heen. Daarnaast zijn de oordopjes dankzij het waterbestendige ontwerp ook ideaal om mee te sporten. Er treedt geen waterschade op door zweet of regen.

Terug