HELLO PROMO: Tot €800 korting op een topselectie e-bikes!

KBC Fietslease

Ecologisch

Fiscaal interessant

E-bike of Speed Pedelec

Fietsleasing wint steeds meer aan populariteit. Deze ecologische en fiscaal aantrekkelijke mobiliteitsoplossing is interessant voor zowel werkgever als werknemer. Een van onze partners voor het leasen van een e-bike, speed pedelec of e-Cargo is KBC Fietslease. KBC Fietslease ondersteunt naast meerdere bedrijven ook de Vlaamse overheid waarbij ongeveer 29.000 medewerkers van de Vlaamse overheid via fietsleasing aanspraak kunnen maken op een bedrijfsfiets.

Waarom KBC Fietslease

Als ambtenaar of werknemer van een onderneming aangesloten bij KBC Fietslease ontvang je een digitale barcode. Wanneer wij deze code inscannen krijg je automatisch een leaseofferte in KBC MoveSmart, het online mobiliteitsplatform van KBC Autolease. Na goedkeuring van zowel jou als de Mobility Manager wordt jouw gekozen bedrijfsfiets onmiddelijk besteld.

Waarom zou je een e-bike of speed pedelec leasen?

Een e-bike of speed pedelec leasen heeft eigenlijk enkel maar voordelen. In de eerste plaats is het voor zowel werknemer als werkgever een interessant extra-legaal voordeel. De werknemer kan tot 40% besparen op de aankoopprijs, terwijl het de werkgever zelfs niets hoeft te kosten. Daarnaast is een e-bike een ecologisch alternatief voor de wagen en kun je met een speed pedelec zelfs over een langere afstand gelijke tred houden met de wagen. Ben je helemaal overtuigd? Je hebt alvast de vrije keuze uit type fiets – e-bike, speed pedelec, bakfiets, longtail… – terwijl wij met Aska, Bergamont, Granville, Kalkhoff, Scott en Victoria over kwalitatieve merken beschikken die door KBC Fietslease beschikbaar gesteld worden.

bike leasing - ebike plan om maat voor uw onderneming

Neem contact met ons op voor verdere vragen

Wil je graag een e-bike of speed pedelec leasen, maar heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen. Kom gerust eens langs in onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas, Kortrijk, Lier of Lievegem, of stuur een e-mail naar info@hellovelo.be. Je kan ook ons handige online contactformulier invullen.

aska speed pedelec ebike fietsenwinkel fietsenmaker

Vergelijk

x