E-bike testen te Sint-Niklaas Lier of Kortrijk fietsenwinkel fietsenmaker

Testdagen – 22 & 23 september

Op 22 en 23 september organiseert Hello Vélo, de specialist in elektrische fietsen, Testdagen te Lier, Kortrijk en Sint-Niklaas! Op vrijdag en zaterdag krijg je de kans om elektrische fietsen uit het assortiment van Hello Vélo te testen.
Wie wil, kan dan op een fiets naar keuze een bewegwijzerd parcours volgen en het materiaal zo aan een uitgebreide test onderwerpen. Daarnaast kan je rekenen op professioneel advies zodat jij zeker de juiste keuze maakt; denk bijvoorbeeld aan het formaat van het kader, verschil tussen een Bosch- en Shimanomotor, de meerwaarde van een aandrijfriem en veel meer.
Door zelf met een e-bike te rijden, besef je pas de dynamiek en meerwaarde van zo’n fiets.  Zet je twijfels opzij en ontdek hoe elektrisch rijden jouw fietservaring kan veranderen.
Geniet tijdens onze testdagen van extra commerciële kortingen zoals een korting van €300 op onze elektrische bakfietsen en longtails en een gevarieerde aanbod e-bikes in aanbieding. Oh ja, wij aanvaarden ook ecocheques. Daarnaast voorzien we ook extra animatie.
Kom jij langs op onze testdagen? Wij kijken er alvast naar uit!

Terug