E-bike testen te Sint-Niklaas Lier of Kortrijk fietsenwinkel fietsenmaker

Testdagen – 16 en 17 juni

Op 16 en 17 juni organiseert Hello Vélo, de specialist in elektrische fietsen, Testdagen te Lier, Kortrijk en Sint-Niklaas! Op vrijdag en zaterdag krijg je de kans om elektrische fietsen uit het assortiment van Hello Vélo te testen. Ook zal het fietsenmerk O2Feel zelf aanwezig zijn in Lier en Kortrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen met al jouw vragen.
Wie wil, kan dan op een fiets naar keuze een bewegwijzerd parcours volgen en het materiaal zo aan een uitgebreide test onderwerpen. Daarnaast kan je rekenen op professioneel advies zodat jij zeker de juiste keuze maakt; denk bijvoorbeeld aan het formaat van het kader, verschil tussen een Bosch- en Shimanomotor, de meerwaarde van een aandrijfriem en veel meer.
Door zelf met een e-bike te rijden, besef je pas de dynamiek en meerwaarde van zo’n fiets.  Zet je twijfels opzij en ontdek hoe elektrisch rijden jouw fietservaring kan veranderen.
Genieten tijdens onze testdagen van extra commerciële kortingen zoals een cashback van €150 op het aanbod O2Feel e-bikes, een gratis onderhoudspakket bij opstart fietsleasing via Cyclis en een gevarieerde aanbod e-bikes in aanbieding. Oh ja, wij aanvaarden ook ecocheques. Daarnaast voorzien we ook extra animatie:
  • In Sint-Niklaas kan je genieten van een heerlijk streekbier ‘Bronzen Baron’, verfrissende ijsjes van cremerie Foubert en springkasteelplezier,
  • In Kortrijk voorzien wij ook verfrissing aan de hand van ijsjes en (streek)bieren.
  • In Lier kun je rekenen op verfrissende drankjes.
Kom jij langs op 16 en 17 juni bij Hello Vélo Lier, Kortrijk of Sint-Niklaas. Wij kijken er alvast naar uit!

Terug