kbc fietslease voor e-bike en speedpedelec fietsleasing sint-niklaas lier kortrijk lievegem

KBC Fietslease brengt 30.000ste leasefiets op de weg

KBC Autolease heeft tijdens een officieel moment de 30 000ste leasefiets op de weg overhandigd. Helaas niet via ons, maar wel aan het Herentse bedrijf EnergyKing. “Dit aantal is een nieuwe mijlpaal voor KBC Autolease”, reageert Wannes Vermost, CEO van KBC Autolease.

Ondertussen heeft Hello Vélo ook een veelvoud van leasefietsen op de weg gebracht via de KBC Fietsleasing. Daarnaast werken wij voor fietsleasing ook samen met Cyclis, B2Bike, O2O, Lease a bike en Vdw Lease zodat wij de beste partner kunnen vinden voor jouw leasing. Net als EnergyKing lanceren steeds meer bedrijven fietsleasing op de werkvloer. KBC Fietslease ondersteunt naast meerdere bedrijven ook de Vlaamse overheid waarbij ongeveer 29.000 medewerkers van de Vlaamse overheid aanspraak kunnen maken op een bedrijfsfiets. Naast het groene imago is deze mobiliteitsoplossing een mooi extralegaal voordeel voor werknemer én -gever. Doordat de kosten worden verrekend via het brutoloon kan dit voor de werknermer een voordeel tot 40% opbrengen. Zo hebben wij onlangs een e-bike op de weg gebracht met een cataloguswaarde van €2.499, maar ook een Aska Speedpedeled Limited Edition van €9.999. Ontdek hier alle voordelen van fietsleasing.

KBC Autolease was een van de eerste aanbieders van fietsleasing op de Belgische markt. Al in het najaar van 2016 werden de eerste fietsen uitgeleverd.

Terug