E-bike kopen in Sint-Niklaas

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Als je een e-bike wilt kopen, moet je bij onze fietsenwinkel in Sint-Niklaas of Kortrijk zijn. Wij bieden een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle e-bikes aan. Het is onze missie om onze klanten de best mogelijk fietservaring te bieden. Beleving en kwaliteit zijn daarbij sleutelwoorden. Onze e-bikes zijn beschikbaar als particuliere aankoop, leasings of bedrijfsaankopen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een e-bike kopen in Sint-Niklaas of Kortrijk

Je bent altijd welkom in onze fietsenwinkels in Sint-Niklaas en Kortrijk om een testrit te maken met de e-bike die je wilt kopen. Op die manier krijg je meteen een beter beeld van de fiets. Het kan dus helpen om de knoop door te hakken als je twijfelt tussen verschillende modellen. Ons hele aanbod is trouwens ook online te bekijken. Maak gebruik van onze handige vergelijkfunctie om je keuze nog beter af te stemmen. Je zult merken dat je kunt kiezen tussen verschillende types. Een speedpedelec is de juiste keuze als je voor snelheid gaat. Voor jonge gezinnen is een elektrische bakfiets dan weer een interessantere optie.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Kom eens langs in een van onze showrooms

Ook na de aankoop van een van onze fietsen kan je steeds op ons rekenen. Zo ben je welkom voor het onderhoud van de fietsen en eventuele herstellingen, maar ook voor vragen. Aarzel niet om een van onze showrooms te bezoeken in Kortrijk of Sint-Niklaas als je een e-bike wilt kopen. We geven je met plezier meer uitleg. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing