€100 CASHBACK OP ONZE E-BIKES VAN O2FEEL, COMBINEERBAAR MET ONZE ANDERE PROMO'S

Elektrische fiets online kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Een elektrische fiets online kopen doe je bij Hello Vélo. Het is onze missie om onze klanten aan hun ideale fiets te helpen. Met de handige filters in onze webwinkel kan je eenvoudig je ideale fiets in ons ruime aanbod vinden. Zo stel je de prijs in en kan je je zoekopdracht verder afstemmen op basis van het soort frame, remmen en versnellingen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een elektrische fiets online kopen met behulp van onze vergelijktool

Als je een elektrische fiets online wilt kopen, profiteer je in de webwinkel van Hello Vélo naast de filters ook van een handige vergelijkfunctie. Daarmee kan je de specificatie van verschillende modellen die je op het oog hebt overzichtelijk naast elkaar leggen. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen een bakfiets en een longtailfiets? Dan kan die functie je wellicht helpen om de knoop door te hakken. We hebben in ieder geval voor elke fietsliefhebber een geschikt model, waardoor je ongetwijfeld de juiste elektrische fiets online kunt kopen. Zo hebben we:

Twijfelaars kunnen gelukkig ook altijd terecht in een van onze fietsenwinkels in Sint-Niklaas, Lier, Lievegem of Kortrijk. Daar helpen we je graag verder en geven we je de kans om een testrit te maken.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Kies een afleverpunt

Als je een elektrische fiets online gaat kopen, krijg je de keuze uit verschillende afleverpunten. Je kan de fiets ophalen in onze winkels in Sint-Niklaas, Lier, Lievegem en Kortrijk, maar ook afhaalpunten in Heusden, Wetteren, Dendermonde en Bornem behoren tot de opties. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x