Elektrische fiets online kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Bij Hello Vélo kan je een elektrische fiets online kopen. Het is onze missie om onze klanten aan hun ideale fiets te helpen. Met de handige filters in onze webwinkel kan je eenvoudig je ideale fiets in ons ruime aanbod vinden. Zo stel je de prijs in en kan je je zoekopdracht verder afstemmen op basis van het soort frame, remmen en versnellingen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een elektrische fiets online kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een elektrische fiets online wilt kopen, profiteer je in de webwinkel van Hello Vélo naast de filters ook van een handige vergelijkfunctie. Daarmee kan je de specificatie van verschillende modellen die je op het oog hebt overzichtelijk naast elkaar leggen. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen een bakfiets en een longtailfiets? Dan kan die functie je wellicht helpen om de knoop door te hakken. Twijfelaars kunnen gelukkig ook altijd terecht in een van onze showrooms in Sint-Niklaas of Kortrijk. Daar helpen we je graag verder en geven we je de kans om een testrit te maken.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Kies een afleverpunt

Als je een elektrische fiets online gaat kopen, zal je de keuze krijgen uit verschillende afleverpunten. Je kan de fiets ophalen in onze winkels in Sint-Niklaas en Kortrijk, maar ook afhaalpunten in Heusden, Wetteren, Dendermonde en Bornem behoren tot de opties. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing