HELLO PROMO: Tot €800 korting op een topselectie e-bikes!

Een elektrische damesfiets kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Wil je een nieuwe elektrische damesfiets kopen? Dan helpen we je bij Hello Vélo graag verder. Onze missie is om jouw fietservaring zo aangenaam mogelijk te maken. In deze moderne tijden worden nieuwe vormen van mobiliteit steeds belangrijker. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod fietsen waarin je ongetwijfeld een geschikt model voor jou vindt. We zijn te vinden in Sint-Niklaas, Lier, Kortrijk en Lievegem. Ons assortiment is bovendien volledig online te bekijken.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een elektrische damesfiets online kopen

Een elektrische damesfiets kopen was nog nooit zo eenvoudig. In onze webshop kan je namelijk gebruikmaken van handige filters. Zo vind je modellen op basis van de prijs, merk, type aandrijving en nog veel meer. Heb je de perfecte elektrische fiets gevonden tussen ons aanbod aan fietsen? Dan kan je deze fiets gemakkelijk online kopen. Je kan ook steeds langskomen in onze fietsenwinkel, bijvoorbeeld om een testrit te maken of om advies op maat te ontvangen. Wij zijn allemaal gepassioneerd door fietsen en zijn ongetwijfeld in staat om je te helpen.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Koop je favoriete damesfiets en geniet van de beste naservice

Wil je een elektrische damesfiets bij ons kopen? Bestel deze dan vandaag nog en geniet van onze service van de hoogste kwaliteit. Je kan je fiets komen ophalen of wij kunnen deze leveren op verschillende afhaalpunten. Gaat er na een tijdje iets mis met je fiets? Dan kan je bij ons terecht voor het onderhoud. Bij vragen stel je ze in de winkel of online. Gebruik daarvoor het e-mailadres info@hellovelo.be of lees onze veelgestelde vragen.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x