Elektrische fiets winkel

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Je ideale elektrische fiets vind je in onze winkel in Sint-Niklaas, Lier of Kortrijk. Bij Hello Vélo helpen we klanten een moderne mobiliteitsoplossing te vinden. In deze moderne tijden wordt sterk ingezet op fietsen en dat is geheel terecht. Een elektrische fiets is een milieuvriendelijk alternatief op een auto en is vaak zelfs sneller in een stad. Tegenwoordig zijn er modellen beschikbaar voor iedereen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Bestel een nieuwe elektrische fiets in onze online winkel

Het hele aanbod van Hello Vélo kan je online raadplegen. In de online winkel kan je gebruikmaken van handige filters om je ideale elektrische fiets te vinden. Zo kies je een bepaald merk of stel je de prijs in. Ook het type aandrijving, remmen en frame kan je gemakkelijk instellen. Je kan bovendien ook gebruikmaken van een handige vergelijkfunctie. Ideaal als je twijfelt tussen verschillende modellen. Voor de aankoop van een e-bike kan je uiteraard ook altijd eens langskomen in onze showrooms in Sint-Niklaas en Kortrijk.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Vraag hulp bij je keuze

Aarzel niet om hulp te vragen in onze winkel bij je keuze voor een elektrische fiets. We hebben modellen voor iedereen. Als pendelaar is een plooifiets wellicht een interessante optie. Wil je nog meer informatie? Lees onze veelgestelde vragen of stuur ons een bericht via info@hellovelo.be. Je kan ook ons online contactformulier gebruiken.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing