HELLO PROMO: Tot €800 korting op een topselectie e-bikes!

Een elektrische fiets van onze winkel

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Je ideale elektrische fiets vind je in onze winkel in Sint-Niklaas, Lier, Lievegem of Kortrijk. Bij Hello Vélo helpen we klanten een moderne mobiliteitsoplossing te vinden. In deze moderne tijden wordt sterk ingezet op fietsen en dat is geheel terecht. Een elektrische fiets is een milieuvriendelijk alternatief op een auto en is vaak zelfs sneller in een stad. Tegenwoordig zijn er modellen beschikbaar voor iedereen, zeker in onze elektrische fietsenwinkel in Lier, Kortrijk, Lievegem of Sint-Niklaas.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Bestel een nieuwe elektrische fiets in onze online winkel

Het hele aanbod aan fietsen van Hello Vélo kan je online raadplegen. In de online winkel kan je gebruikmaken van handige filters om je ideale elektrische fiets te vinden. Zo kies je een bepaald merk of stel je de prijs in. Ook het type aandrijving, remmen en frame kan je gemakkelijk instellen. Je kan bovendien ook gebruikmaken van een handige vergelijkfunctie. Ideaal als je twijfelt tussen verschillende modellen. Voor de aankoop van een e-bike kan je uiteraard ook altijd eens langskomen in onze showrooms. In onze fietsenwinkel hebben we voor iedereen het perfecte elektrische model. Zo hebben we:

Iedere soort fietser kan bij onze elektrische fietsenwinkel terecht. Als pendelaar is een elektrische plooifiets wellicht een interessante optie, maar ook voor de recreatieve fietsers hebben we ongetwijfeld leuke opties!

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Kom langs in onze elektrische fietsenwinkel

Aarzel niet om hulp te vragen in onze winkel bij je keuze voor een elektrische fiets. We hebben modellen voor iedereen. We staan voor je klaar met het nodige advies, zodat jij een fiets bestelt die perfect bij je noden aansluit. Bovendien kan je altijd een testritje maken, vooraleer je de knoop doorhakt. Een fiets kopen is namelijk een grote investering waar je volledig achter moet staan. Wil je nog meer informatie over een bepaalde elektrische fiets van onze fietsenwinkel? Lees onze veelgestelde vragen of stuur ons een bericht via info@hellovelo.be. Je kan ook ons online contactformulier gebruiken.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x