HELLO PROMO: Tot €800 korting op een topselectie e-bikes!

Snelle elektrische fiets

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Wil je graag een snelle elektrische fiets kopen? Dan is het een goed idee om je snelle e-bike te kopen bij Hello Vélo, met vestigingen in Lier, Kortrijk, Lievegem en Sint-Niklaas. Wij bezorgen onze klanten graag de ultieme fietsbeleving Dat doen we onder meer door veel verschillende kwalitatieve aankoopmogelijkheden aan te bieden. Zo krijgen al onze klanten een fiets die perfect aansluit bij hun persoonlijke situatie.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Vind een snelle elektrische fiets in onze webwinkel

Ben je van plan om een snelle e-bike te kopen? Dan is het een goed idee om online ons ruime aanbod aan fietsen even te bekijken. In onze webwinkel vind je namelijk een duidelijk overzicht met elke beschikbare snelle elektrische fiets. Dankzij de vergelijkfunctie vind je nog sneller een gepaste snelle e-bike om te kopen. Zo hebben we allerlei speedpedelecs, die tot wel 45km/h kunnen gaan. Het is bij deze speedbikes wel verplicht om een nummerplaat te bevestigen aan je fiets. Door deze snelle e-bike te kopen, ben jij sneller dan ooit te voren. Heb je een bepaalde snelle elektrische fiets op het oog, maar zit je toch nog met enkele twijfels? Dan kan je altijd langskomen in onze fietsenwinkel. Daar kan je een testrit maken en ontdekken of de snelle e-bike die je wilt kopen wel degelijk bij je past. Ook na het kopen van je snelle elektrisch fiets blijf je altijd welkom voor verdere vragen of voor onderhoud en herstellingen.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Blijf niet met vragen zitten over de snelle e-bike die je wilt kopen

Heb je nog vragen over de snelle e-bike die je wilt kopen? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen aan een van onze medewerkers in Kortrijk, Lier, Lievegem of Sint-Niklaas. Dat kan uiteraard ook online. Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in. Hopelijk zien we je binnenkort verschijnen om je favoriete snelle elektrische fiets te bestellen!

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x