Elektrische fiets in Kortrijk

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Wil je graag een nieuwe elektrische fiets kopen en zoek je een winkel in Kortrijk? Dan ben je welkom in de fietsenwinkel van Hello Vélo. Het is onze missie om klanten de best mogelijke fietservaring te geven. Daarvoor hebben we een erg ruim aanbod aan elektrische fietsen. Zo vindt iedereen zeker een geschikte fiets.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een nieuwe elektrische fiets kopen in Kortrijk

Als je een nieuwe elektrische fiets komt kopen bij ons in Kortrijk, zal je merken dat er veel verschillende modellen beschikbaar zijn. We helpen je bij het maken van de juiste keuze. Voor jonge gezinnen die in een grote stad wonen, kan een elektrische fiets een gezinswagen eventueel vervangen. Met een longtailfiets of cargobike vervoer je je kinderen. Ook je boodschappen kan je opbergen in de voorziene laadruimtes. Voor pendelaars is een plooifiets de juiste keuze. Ben je eerder op zoek naar een snelle elektrische fiets? Dan is een speedbike ongetwijfeld een interessante optie.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Maak een testrit en bestel je nieuwe elektrische fiets nadien online

Voor je overgaat tot het kopen van een nieuwe elektrische fiets, mag je altijd langskomen in onze winkel in Sint-Niklaas of Kortrijk voor een testrit. Zo merk je meteen welke modellen geschikt zijn voor jou. Nadien kan je online je fiets bestellen. Die kan je vervolgens ophalen in onze fietsenwinkel in Lier, Kortrijk of Sint-Niklaas, of laten leveren op een van de afhaalpunten in Heusden, Wetteren, Dendermonde en Bornem. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in. Neem ook onze veelgestelde vragen even door.

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing