Speedbike kopen

Fysieke en online ervaring

Een fiets voor elke gebruiker

Onderhoud en herstellingen

Wil je graag een speedbike kopen? Bij Hello Vélo in Sint-Niklaas en Kortrijk hebben we ongetwijfeld een model dat perfect bij je past. Het is onze missie om onze klanten de best mogelijke fietservaring te bieden. Aankoopmogelijkheden spelen daar een grote rol bij. Ontdek ons hele aanbod online en profiteer van handige filters, zodat je nog sneller een geschikte speedbike kan kopen.

Nieuwsgierig naar al onze fietsen

Een geschikte speedbike online kopen

Een speedbike is een krachtiger versie van een e-bike. Bij Hello Vélo kan je de meest geschikte speedbike kopen voor jouw situatie. Bekijk zeker ons aanbod aan speedpedelecs. We bieden onder meer de mogelijkheid om een testrit te komen maken in een van onze fietsenwinkels in Sint-Niklaas of Kortrijk. Daar kan je rekenen op persoonlijke begeleiding bij je keuze. Als je na het maken van de testrit toch nog niet meteen wilt beslissen, kan je achteraf je bestelling gemakkelijk online plaatsen. Vervolgens kan je de fietsen afhalen in onze winkels in Sint-Niklaas of Kortrijk, of een van onze afhaalpunten in Heusden, Wetteren, Dendermonde en Bornem.

ebike sint-niklaas kalkhoff opladen

Neem snel contact met ons op

Neem snel contact met ons op als je nog vragen hebt over het kopen van een speedbike. Stuur ons een bericht via info@hellovelo.be of vul ons online contactformulier in. Ook na je aankoop kan je trouwens rekenen op ons voor al het onderhoud en herstellingen van je fiets. Hopelijk tot binnenkort!

Hello Velo ebike winkel sint niklaas O2Feel

Vergelijk

x
Fietsleasing